Klappar som gavs bort och klappar som ficks.


fairytale

Bättre kan det nästan inte bli. Dessa dagar bara försvinner. Allt är och har vart så mysigt massa roligt pyssel med paket och blommor. Har hittat min kamera igen min cybersuperdåligashot är inte klar!
Utgång i torsdags med massa trevliga brudar från åsbro och jobbet. Ingen av klass vännerna var på, de två som ville jobbade. Jag jobbade igår, ett lugnt men jobbigt pass. Petter, Dajja och Lena hämtade mig när jag slutade. Spenderade natten och kvällen som kattvakter med både skrik och skratt. Allt går för fort. Ikväll kanske jag åker till kumla en sväng om jag orkar. Jag vill kolla på körslaget.
Rock ballader i den lilla rosa.


God fortsättning

Vilken mysdag juldagen är. Sitter fortfarande i pyjamas och njuter av fridfullheten.
Alla har det inte som oss som får njuta av livet!

Fick en bunt trevliga klappar igår bla en iPod, pengar till tatuering och massa böcker.

JUL LOV

Fantastiskt skönt.
Julkonsert, fika med saffranskaka (som jag bakat), stämning och musiktävling avslutade den näst sista termin på gymnasiet. Har njutigt hela dagen av ledigheten. Små städat, fixat med lite julklappar och kollat på radio.
Nu är jag sugen på lite film... ska slänga mig i soffan, först leta på ett band. Pelle svanslös eller Harry Potter kanske, nostalgi.

åka skidor

Underbart otroligt skönt, världs-skönt som min elva åriga kusin skulle ha uttryckt sig.
Kände hur min kreativa sida kom fram idag. Började med att skriva julkort till nära som inte bor nära.
Fortsatte med full inspiration att slå in julklappar, är typ klar med det nu. Känner hur jag har lust till allt trevligt jul fix som väntar nu.


10 December

Våra första exemplar av Alléskolans skoltröja är tryckta :D


2 December

Öppnade min andra lucka idag på min fina julkalender från natalie-mcdonalds-bandkåren.

Det mesta går trögt just nu. Tråkigheter. Dåliga saker: Plugg. Träningen sparar jag på till nyårslöfte-vet inte varför jag inte tar tag i det. Börjar misstänka förkylning i halsen.

Bra saker: Vi har hittat en fin tröja till vårt projekt arbete, jag gjorde tre assist igår på matchen som vi vann med 7-6. Skit rolig match :D

Ska försöka vara lite mer uppdaterande. I alla fall för min egen del och Josephines ;b
Och för er övriga som läser såklart.


RSS 2.0