Natalie

None

långhelg

Otroligt underbart passande hur skönt som helst att vara hemma och slappa. Fast det blir endast idag det blir slapp (utan plugg än så länge). Imorgon åker vi till Göteborg för att kolla in Håkan. Natalie har fått med gänget =)
Lördag blir det en heldag i Surahammar, match! Får veta idag om jag får spela eller inte. Om jag hamnar i en femma jag inte vill stannar jag hellre hemma! Söndag öppnar jag restauranden 06.00. Underbar helg, speciellt när jag har en fartfylld vecka framför mig!
Nu har jag ätit kåldolmar och massa naturgodis. Dajja snusar och kollar på desperata hemmafruar.

BlodSvett&Tårar

Nu har jag klippt gräsmattan. Ovanligt för att vara mig. Jag gjorde det endast för att pappa fick jätte läskig allergi i ögat.
Jag ser det som träning, för svett belv jag. Zandra o jag gyma lite idag. Studsade runt på pilatesbollen. Men det är ju bra att utnyttja gymkortet när man betalar det varje månad, så det känns skönt.

Nu ska jag skriva min projekt loggbok.

Tjingalong

Lennybruce och jag har skakat hand

Ännu en trevlg helg. Frågan är om jag är utvilad, jag som vilat hela helgen.
Hunnit med att övningsköra lite och jobbat på att inte vara en trafikfara för övriga trafikanter. Det går faktiskt fint.
Hittat en bil som pappa lovat att ringa på, snällt av honom. Idag började även Andra Avenyn den ända serien jag följt/följer skulle jag tro. Den upptar lagom mycket tid, mer tid för sådant trams finns inte i mitt liv har det visat sig.

Ska avsluta denna söndags kväll med "farmors kladdkaka" (Äppelskökaka)
                                                                                             

en månad går fort


                                                                                             


Fint

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Hittade detta på blondinbellas blogg  och på Joseeephines och tänkte att jag också skulle göra en god gärning. Jag tycker alla andra ska göra det också och har du ingen blogg får du väl starta en ;D http://www.uppdragbarn.se/


Keramik idag

Idag är det dags för första gången på keramiken
och idag åker Ebba till EM i Spanien.
Medans andra drar till Stockholm och diggar till Cold Play.

Hade även uppkörning idag :D Men kuggade dock.
Vill ha en ny tid nu, illa kvickt. Nu vet jag till nästa gång att jag ska åka mycket mycket saktare fram till en korsning med väjningsplikt och dålig sikt där man måste stanna. Annars ska jag göra som jag gjorde, för helheten var bra! Tur att vägverket drar in lite pengar på mig =)

And I like it

Helgen blev över förväntan. Bästa födelsedagshelgen

  • Fredag: utgång med massa trevliga vänner.
  • Lördag: firade min 18års dag med familjen och kak-kalas med vännerna. Fick ett jätte fint fat och en mycket trevlig kakbok bland annat.
  • Även utgång denna kväll
  • Söndag: Släktkalas

Sen har början på den här veckan bara varit jätte trög och nu ska man tydligen ladda om till fredag.
Men jag är taggad :D Josephine har fixat!



Imorgon ska vi besöka en synagogga och Medelhavsmuseet i Stockholm. Skulle vart trevligt med lite mer shoppingtid!

RSS 2.0