Plätt torsdag

Idag ska jag använda fina plätt-hjärtlagg som jag fått av pappa.
Hela den här veckan har vi läst danska för skiskole... det känns helt ok. Kan mer nu än jag kunde innan och det är ju bra! Imorgon har vi sista dansklektionen sen ska vi hem till vår lärare på fika :-)

I helgen har är det maskerad hemma som nappe har fixat med... jag skulle jätte gärna vilja hem och vara med. Om det inte vore för min fot skulle jag inte tveka. Nu är det maskerad här i Orsa också så jag får klä ut mig här istället. Jag har gett mig själv alkohol förbud tills den 10 november när jag ska ta bort gipset.

hej svejs leverpastej


Tillbaka i Orsa

Yes, nu är jag tillbaka i min lägenhet. Första veckan fick jag bo hos Sanna och martina för att jag inte pallade trapporna. Komiskt nog så bröt Sanna också benet när hon åkte ramp. Så jag fick flytta upp en trappa till Malin och Emma, skönt med bara en trappa. Där bodde jag och blev bortskämd i två veckor. Den här veckan har jag vart hemma i Åsbro och blivit bortskämd. Från och med nu bort jag i  mitt rum igen. Nu är min kära kombo inte ensamstående längre. Just nu sitter jag här i en nystädad och fixad lägenhet. Mamma och pappa skjutsade upp mig idag. Vi handla massa mat på maxi, sen har de hjälpt mig att fixa ordning allt här. Känns jätte bra :)
Nu är det bara två veckor kvar med gips. 10 november kl10 åker det  bort, underbart. Jag drömmer att jag går!

Nu ska jag tända lite ljus och invänta Emma och lite te mys :)


Hemma i Åsbro

I lördags hämtade mamma och pappa mig i Orsa.
I söndag var jag och mamma på IKEA, jag shoppade upp mina sista pengar på saker till mitt rum/lägenheten.
Studiebidraget kommer snart.
Måndag-kollade på pocahontas I & II och svanprinsessan. Åt Kriolskgryta som jag beställt av pappa.
Tisdag-kollade på tarzan, 101 dalamtinerna, mio min mio, skönheten & odjuret och micke & molle. Dagensrätt:rotmos.

Onsdag, idag har jag inte gjort något än så länge. Ska träna min kropp en sväng efter all jäsning. Gips på ett ben är inte det bästa för att hålla kroppen i någon slags form.

Dagens bra:Ringt och kollat LIA platser.
Dagens dålig:Inte fått någon LIA plats ännu.

Får svar imorgon eller på fredag, håll tummen för mig :)





Bilder från i sommras när jag och Natalie var i Koviken/Olshammar. Underbart.


Skärpning

Insåg just att jag finner det intressant att veta vad mina vänner sysslar med, de som bor kvar hemma och de som flyttat på sig :) Därför läser jag deras bloggar, alla är inte lika bra på att uppdatera sig som andra. Själv fick jag en påminnelse idag om att jag sällan uppdaterar. Klart sant, det måste vara skit tråkigt för dem som förväntar sig att få en inblick i mitt liv just nu när de klickar sig hit. Summan av kardemumman blev att jag har bestämt mig för att uppdatera minst ett par gånger i veckan. Det låter vel bra?

En god blåbärs sockerkaka, malin och jag på vandring och en del av mitt rum.



RSS 2.0